Service des examens et des certifications Le directeur des examens et des certifications

Αγαπητοί υποψήφιοι, Σε συνέχεια των πρόσφατων ανακοινώσεων, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι Εξετάσεις DELF/DALF γραπτές και προφορικές καθώς και οι γραπτές εξετάσεις SORBONNE Δεκεμβρίου 2020 οι οποίες έχουν αναβληθεί προσωρινά, θα πραγματοποιηθούν μόλις δοθεί άδεια από τις Ελληνικές αρχές.

Ευχόμαστε δε να μας το επιτρέψουν οι συγκυρίες ώστε οι εξετάσεις να διεξαχθούν μεταξύ 16 και 31 Μαρτίου 2021. Οι ακριβείς ημερομηνίες θα αναρτηθούν εν ευθέτω χρόνω.

Πάρα ταύτα και στην προσπάθειά μας να αποφορτίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κάποιους υποψηφίους των οποίων τα διπλώματα είναι αλληλένδετα αφού πρέπει ν’ αποκτήσουν το ένα επίπεδο για να μπορούν να προχωρήσουν στο επόμενο, θα διεξαχθούν εξ αποστάσεως σε πρώτο στάδιο οι προφορικές εξετάσεις για τα SORBONNE B2 – C1 – C2. Οι ημερομηνίες καθώς και οι ώρες της πρόσκλησης των προφορικών SORBONNE θα αναρτηθούν το αργότερο την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου στο διαδίκτυο.

Προσοχή! Η χρήση κάμερας, μικροφώνου και ακουστικών είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της εξέτασης. Ο υποψήφιος είναι μόνος στο χώρο όπου εξετάζεται και έχει μαζί του προς επίδειξη την ταυτότητά του.

Ο καθηγητής / εξεταστής μπορεί ανά πάσα στιγμή να ζητήσει να ελέγξει με την κάμερα το χώρο της εξέτασης. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τα ανωτέρω, ενδέχεται να αποκλειστεί ο υποψήφιος από τις γραπτές εξετάσεις ή να ζητηθεί επανάληψη της προφορικής εξέτασης δια ζώσης.

Σε περίπτωση μικρής καθυστέρησης στη σύνδεση, αυτό θα οφείλεται σε καθυστέρηση του προηγούμενου υποψηφίου∙ θα αναμένει ο υποψήφιος την κλήση από τον εξεταστή. Ελπίζουμε να επανέλθουμε σύντομα με το νέο αναλυτικό προγραμματισμό των εξετάσεων και πάντοτε σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των Ελληνικών αρχών.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και ευχόμαστε σε σας και στους οικείους σας - «Καλή δύναμη».

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα για τα προφορικά Φεβρουαρίου 2021