Αγαπητοί υποψήφιοι στις εξετάσεις Δεκεμβρίου 2020,

Συνέχεια της πρώτης επιστολής μας για μετακίνηση της εξεταστικής στις 14-20 Δεκεμβρίου, δυστυχώς είμαστε υποχρεωμένοι να αναβάλουμε για δεύτερη φορά την εξεταστική περίοδο έχοντας πλήρη συνείδηση των δυσκολιών που προέκυψαν. Δεν θα επιθυμούσαμε κατ’ ουδένα λόγο να οργανώσουμε μία εξεταστική η οποία θα στερούσε από κάποιους την δυνατότητα μετακίνησης στα εξεταστικά κέντρα ανά τη χώρα.
Τα κέντρα εξετάσεων θα είναι ακριβώς τα ίδια με τις ίδιες ώρες. Θα αλλάξουν μόνο οι ημέρες οι οποίες και θα ανακοινωθούν μόλις αυτό καταστεί εφικτό. Ευχόμαστε δε να μας το επιτρέψουν οι συγκυρίες ώστε οι εξετάσεις να διεξαχθούν από 18 έως 24 Ιανουαρίου 2021. Καινούργιες προσκλήσεις θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας.
Όσον αφορά στα Σχολεία, Κέντρα Ξένων Γλωσσών και καθηγητές, αντιλαμβανόμενοι την αγωνία τους για την προετοιμασία της επόμενης εξεταστικής περιόδου, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο χρόνος που απωλέσθηκε μεταξύ αυτής της εξεταστικής και της επομένης θα δοθεί με μεταφορά των εξετάσεων του Μαΐου 2021 τον προσεχή Ιούνιο. Προς τούτο θα επανέλθουμε μόλις ολοκληρωθεί η παρούσα εξεταστική.
Ευελπιστούμε στην κατανόησή σας και ευχόμαστε σε σας και στους οικείους σας
«Καλά Χριστούγεννα»

και με προσοχή, ώστε πάλι, όλοι μαζί να συνεχίσουμε το ταξίδι μας στην Γαλλοφωνία.

Nicolas CHRISTODOULOU