Το Διδασκαλείο Ξένων Γλωσσών του Πανεπιστημίου Πατρών και το Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο του Πανεπιστημίου Πατρών διοργανώνουν:

Ημερίδα Ξένων Γλωσσών με θέμα «Οι τεχνολογίες στην υπηρεσία της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης»


7 Μαρτίου 2015


Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας. Το πρώτο μέρος της ημερίδας θα διεξαχθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών και το δεύτερο μέρος (εργαστήρια) στους χώρους του Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η ημερίδα σκοπεύει να αναδείξει μια σειρά θεμάτων που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα σχετικά με τη βελτίωση της ποιότητας της διδασκαλίας και της εκμάθησης ξένων γλωσσών που παρέχεται στο δημόσιο σχολείο, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες.

Αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας: ( αρχείο pdf)

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στα εργαστήρια της Ημερίδας, θα πρέπει να συμπληρώσουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος έως και τις 6 Μαρτίου 2015 στο

https://docs.google....iewform?c=0&w=1

Επειδή ο αριθμός των συμμετεχόντων ανά εργαστήριο είναι 25 άτομα, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Τα τέσσερα εργαστήρια θα υλοποιηθούν παράλληλα από τις 16:00 έως 17:00. Στη συνέχεια, θα γίνει επανάληψη αυτών από τις 17:30 έως τις 18:30. Οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν μέχρι δύο εργαστήρια.

deutsch.gr