To Goethe-Institut Athen διοργανώνει εξετάσεις Γερμανικών σε διαφορετικές ημερομηνίες και διαφορετικές πόλεις. Εσείς επιλέγετε πού, πότε και σε ποια εξέταση επιθυμείτε να συμμετάσχετε.



Κατεβάστε το αρχείο pdf που ακολουθεί για να δείτε:

  • πού και πότε έχετε τη δυνατότητα να συμμετάσχετε στην εξέταση που επιθυμείτε
  • πότε πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή
  • πόσο κοστίζει η εξέταση που επιλέξατε
  • πότε ανακοινώνονται τα αποτελέσματα της εξέτασης στην οποία συμμετείχατε

Ημερομηνιες εξετασεων και αποτελεσματα

Επιπλέον ημερομηνίες εξετάσεων B1/B1J (περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων!)
Από τον Οκτώβριο του 2019 το Goethe-Institut Athen θα διεξάγει επιπλέον εξετάσεις Παρασκευές, απογευματινές ώρες. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ.

Ζητούμε την κατανόησή σας καθώς κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης του κτιρίου μας στην Ομήρου 14-16 τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα ανακοινώνονται 6 εβδομάδες μετά την ημερομηνία της εκάστοτε εξέτασης.

Εξετάσεις Μαρτίου 2020
Οι δηλώσεις συμμετοχής για τις εξετάσεις Μαρτίου 2020 σε Αθήνα και Ιωάννινα θα πραγματοποιηθούν από τις 11 Νοεμβρίου 2019 έως και τις 24 Ιανουαρίου 2020. Εάν σε διάστημα 5 εργάσιμων ημερών μετά από την δήλωση συμμετοχής σας δεν λάβετε από εμάς την απόδειξη παροχής υπηρεσιών, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς (+30 210 3661020) ή μέσω email: [email protected]. Παρακαλούμε ελέγχετε πάντα και τον κάδο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.
Η προθεσμία αναφέρεται μόνο στη δήλωση συμμετοχής σε εξέταση και δεν αφορά την πληρωμή των εξέταστρων.

Εξετάσεις Ιανουαρίου/Φεβρουαρίου 2020
Από τον Ιούλιο του 2019 θα μας βρίσκετε στον 3ο όροφο της Πανεπιστημίου 57. Παρακαλούμε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στον τόπο εξέτασής σας, γραπτή ή/και προφορική.
Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ολοκληρωθεί. Έχετε τη δυνατότητα περίπου 2 εβδομάδες πριν την εξέταση να ενημερωθείτε για το προσωπικό σας πρόγραμμα εξετάσεων στην σελίδα μας.

Εξετάσεις Οκτωβρίου/Νοεμβρίου 2019
Οι εξετάσεις είναι σε εξέλιξη. Έχετε τη δυνατότητα περίπου 2 εβδομάδες πριν την εξέταση να ενημερωθείτε για το προσωπικό σας πρόγραμμα εξετάσεων στην σελίδα μας. Τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας της εξεταστικής Οκτωβρίου 2019 θα αποσταλούν από μέσα Δεκεμβρίου 2019 με courier. Τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας της εξεταστικής Νοεμβρίου 2019 θα αποσταλούν από τέλη Ιανουαρίου 2020 με courier.

Εξετάσεις Σεπτεμβρίου 2019

Οι εξετάσεις έχουν ολοκληρωθεί. Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα προσωπικά σας αποτελέσματα περίπου ένα μήνα μετά τις εξετάσεις στη σελίδα Online αναζήτηση. Τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας της εξεταστικής Σεπτεμβρίου 2019 θα αποσταλούν από τέλη Οκτωβρίου 2019 με courier.

Δηλωση συμμετοχης

Η δήλωση συμμετοχής για τις εξετάσεις γίνονται online ή μέσω ταχυδρομείου.

Σημείωση για τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών: Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε αποκλειστικά και μόνο τον κωδικό (ID-Code) που σας έχει δοθεί από το Goethe-Institut .

Πληροφορίες για τη δήλωση συμμετοχής

Online αναζητηση ημερομηνιων και αποτελεσματων

Εάν δηλώσατε συμμετοχή ή συμμετείχατε σε μία από τις εξετάσεις Γερμανικών του Goethe-Institut Athen, έχετε τη δυνατότητα περίπου 2 εβδομάδες πριν την εξέταση να ενημερωθείτε για το προσωπικό σας πρόγραμμα εξετάσεων και περίπου 4 εβδομάδες μετά την εξέταση να δείτε τα αποτελέσματά σας. Σας ενημερώνουμε ότι η σελίδα με τις ημερομηνίες και τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμη μόνο στα Γερμανικά.

Το πιστοποιητικά γλωσσομάθειας αποστέλλονται με courier στη διεύθυνση που αναφέρεται στη δήλωση συμμετοχής.
Online Αναζητηση Individual-Auskunft: για ιδιώτες

  • Prüfungsteilnehmer-Nr.: (Αριθμός πελάτη: 10- ψήφιος αριθμός)
  • Geburtsdatum: ημερομηνία γέννησης του υποψηφίου, π.χ.: 01.01.1900
  • Abfrage: επιλέξτε Ergebnisse (αποτελέσματα)

Gruppen-Auskunft: για Κέντρα Ξένων Γλωσσών και ιδιωτικά σχολεία

Ακολουθείστε την εξής διαδικασία:

  • Prüfung: εξέταση που συμμετείχατε (π.χ. Goethe-Zertifikat B1)
  • ID-Code: κωδικός που σας έχει δοθεί από το Εξεταστικό Κέντρο Αθηνών
  • Passwort: passwort που επιλέξατε εσείς
  • Abfrage: επιλέξτε Termine (ημερομηνία) ή Ergebnisse (αποτελέσματα)
Για τυχόν απορίες απευθυνθείτε στο Εξεταστικό Κέντρο