Please find attached the press release for the Autumn 17 Athens International Publishers Exhibition on 2 & 3 September 2017, at the Divani Caravel Hotel.
You can download the detailed programme from our website: www.ip-exhibitions.eu
Entrance to the exhibition and seminars is free of charge.

Autumn ’17 International Publishers Exhibition (IPE)

Οι International Publishers Exhibitions δίνουν το καθιερωµένο τους ραντεβού µε τους επαγγελµατίες του κλάδου της ξενόγλωσσης διδασκαλίας και δεσµεύονται να τους προσφέρουν

µία εµπειρία πληροφόρησης, γνώσης και κατάρτισης ως εφόδιο για τη νέα διδακτική χρονιά που βρίσκεται στο ξεκίνηµά της.

Η Athens Autumn ’17 IPE ανοίγει τις πύλες της στο ξενοδοχείο Divani Caravel, το Σάββατο και την Κυριακή 2 και 3 Σεπτεµβρίου 2017, 10:00-18:00, φιλοξενώντας την πλειοψηφία των καορυφαίων εγχώριων και ξένων εκδοτικών οίκων και την ολότητα των εξεταστικών φορέων που λειτουργούν στην Ελλάδα. Την έκθεση βιβλίου θα συνοδεύσουν 44 οµιλίες & σεµινάρια από παγκοσµίως αναγνωρισµένους καθηγητές, συγγραφείς και επιµορφωτές καθηγητών. Η διεξαγωγή 2 εργαστηρίων µε θέµατα “GETTING STARTED WITH ENGLISH LITERACY” (Dr. Anne Margaret Smith - Κα. Αναστασία Μεταλληνού) και “GOAL MAPPING” (Mrs. Carolyn Economides) θα ολοκληρώσει το διήµερο µε τον πιο εποικοδοµητικό τρόπο.

Η είσοδος στην IPE, το κορυφαίο και πιο διαδεδοµένο γεγονός για την ξενόγλωσση εκπαίδευση στην Ελλάδα, είναι ελεύθερη για όλους τους επαγγελµατίες του χώρου.

Λεπτοµερές πρόγραµµα βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.ip-exhibitions.eu ή διατίθεται δωρεάν στο γραφείο δεξιώσεων του ξενοδοχείου Divani Caravel, Λεωφ. Βασ. Αλεξάνδρου 2, Αθήνα.