Express Publishing: στοχεύοντας σε ένα δυναμικό μέλλον στον τομέα της Εκπαίδευσης

Ιστορικό

H Express Publishing ιδρύθηκε το 1988 με στόχο να ανεβάσει το επίπεδο στη διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας και έκτοτε έχει αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο του ξενόγλωσσου βιβλίου. Η πολυετής επιτυχημένη διαδρομή της αποδεικνύεται με τη διαρκώς αυξανόμενη εξαγωγική δραστηριότητα. Με 28 μόλις χρόνια παρουσίας στο χώρο, κερδίζει διαρκώς μερίδιο στην παγκόσμια αγορά στηριζόμενη στην ποιότητα έργου και την προσφορά της στο χώρο της εκπαίδευσης.

Με αντιπροσώπους σε 90 χώρες και πολυάριθμους συνεργάτες, η Express Publishing εξελίσσεται με εξαιρετικά ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης. Ακολουθώντας σύγχρονες μεθοδολογικές τάσεις, στελεχωμένη από άρτια καταρτισμένο προσωπικό και με κορυφαίο χαρακτηριστικό τη διαρκή επένδυση στη γνώση, αποκτά το σεβασμό μαθητών και εκπαιδευτικών παγκοσμίως.

Οι πρωτοποριακές μέθοδοι διδασκαλίας που χρησιμοποιούνται στα βιβλία μας, προωθούν σύγχρονες επικοινωνιακές τεχνικές, ενσωματώνοντας μοντέρνες ψηφιακές εφαρμογές και νέες τεχνολογίες, στην καθημερινή εκπαιδευτική διαδικασία, γεγονός που μετατρέπει την παραδοσιακή τάξη σε μια ζωντανή, ευχάριστη και -κατά συνέπεια- αποτελεσματική εκπαιδευτική εμπειρία.

Η συμμετοχή της εταιρείας μας σε διεθνείς και τοπικούς διαγωνισμούς ( υποψηφιότητες για το British Council Innovation Awards σχεδόν κάθε χρόνο από το 2007) και οι βραβεύσεις της (1ο Digita Award στην κατηγορία εκπαιδευτικού πολυμέσου, βραβεία Cool Site Collection και Design Snack για το σχεδιασμό της ιστοσελίδας της. 1ο Βραβείο εξαγωγικής δραστηριότητας ΕΒΕΑ, 2009, εγκρίσεις χρήσης βιβλίων από Υπουργεία σε χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο) ενισχύουν την ηγετική θέση της Express Publishing και στις πέντε ηπείρους.

Προϊόντα

Βιβλία υψηλής ποιότητας, CDs, CD-ROMs, DVDs, DVD-ROMs, IWB Software, iebook softwares, cross-platform applications, Digi Books, LMS platform, που αφορούν τη διδασκαλία της Αγγλικής ως ξένη γλώσσα.

Ειδικές Εκδόσεις

Στην Express Publishing έχουμε δημιουργήσει ειδικές εκδόσεις για τις πιο δημοφιλείς μας σειρές για τiς Αραβικές Χώρες, την Πολωνία, τη Ρωσία, την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία, την Αίγυπτο, το Μεξικό και πολλές άλλες, όπως και για Αγγλικά Ειδικοτήτων, με πάνω από 70 διαφορετικές ειδικότητες επαγγελμάτων (www.interveng.gr)

Στρατηγική

Στόχος μας είναι να παράγουμε βιβλία μοντέρνα και πρωτοποριακά, βασισμένα σε ένα συνδυασμό νέων αλλά και παραδοσιακών παιδαγωγικών μεθόδων.

Έρευνα

Για κάθε σειρά μας έχει πάντα προηγηθεί εκτεταμένη έρευνα και προετοιμασία και η δομή του μαθήματος έχει σχεδιαστεί, ώστε να εξυπηρετεί στη διδασκαλία με ένα λογικό, σταδιακό, “stress-free” ρυθμό. Παράλληλα, το κάθε μάθημα προσφέρει πολλές ευκαιρίες εξάσκησης της γλώσσας, ενεργοποιώντας όλες τις αισθήσεις ταυτόχρονα. (πολυαισθητηριακή προσέγγιση στην διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας)

Πέρα όμως από την συγγραφή και διάθεση εξαιρετικού εκπαιδευτικού υλικού για την απόκτηση γνώσης, σαν απαραίτητο εφόδιο στην μετέπειτα επαγγελματική και προσωπική πορεία των μαθητών μας, στόχος μας παραμένει και η στήριξη των τοπικών κοινωνιών , μέσα από τη συμμετοχή σε φιλανθρωπικές δράσεις, και συνεισφορά σε αγαθοεργίες, αλλά και δωρεές.

  • Δωρεές βιβλίων σε ετήσια βάση
  • Ενίσχυση της μαθησιακής εμπειρίας, μέσα από τον εκμοντερνισμό της τάξης με τη χρήση ψηφιακού και διαδραστικού υλικού.
  • Επιβράβευση των μαθητών που κέρδισαν υποτροφίες στην διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας, παρέχοντάς τους εκπαιδευτικό υλικό.
  • Χρηματικές δωρεές ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε ευυπόληπτους φιλανθρωπικούς οργανισμούς, στα πλαίσια της ανθρωπιστικής φιλοσοφίας της εταιρείας. (Χαμόγελο του παιδιού, Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων – ΚΑΖ, Κιβωτός του κόσμου, Παιδικά χωριά SOS)

Πιστεύουμε ακράδαντα στην σημαντικότητα της ενδυνάμωσης και ανάπτυξης της τοπικής κοινωνίας στο σύνολό της.

Επίσης, στελεχώνουμε την εταιρεία μας με ανθρώπους των τοπικών κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, κάτι που στην πραγματικότητα συμβαίνει σε παγκόσμια κλίμακα, και είμαστε υπερήφανοι ως εταιρεία για την πολυεθνικότητα του εργατικού δυναμικού μας, το οποίο προέρχεται από κάθε φυλή και κουλτούρα.

Με σεβασμό στην εκπαίδευση, στην κατανόηση των αναγκών της αγοράς, αλλά και των διαφοροποιημένων εκπαιδευτικών αναγκών των μαθητών σε όλες τις γωνιές του κόσμου, στην καινοτομία και πίστη στην αξία της μόρφωσης, η Express Publishing στοχεύει στη διατήρηση της ηγετικής της θέσης ανάμεσα στις εκδοτικές εταιρίες ξενόγλωσσου βιβλίου και, ανταποκρινόμενη στις προκλήσεις της νέας εποχής, φιλοδοξεί στη διευρύνση της δραστηριότητάς της, πάντα με κύριο και κεντρικό γνώμονα την ποιότητα.

Για να μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με events/εκθέσεις/ σεμινάρια της Express Publishing κάνετε like στη σελίδα μας στο facebook:

https://www.facebook.com/expresspublishing/?fref=ts

Επίσης επισκεφθείτε την σελίδα του μοναδικού Teacher’s Corner

https://www.facebook.com/eltteacherscornerexpresspublishing

για να διαβάσετε αρθρογραφία, προτάσεις, ιδέες και συμβουλές από καθηγητές για καθηγητές.

Για παραγγελίες βιβλίων με 20% έκπτωση και χωρίς καμία χρέωση στα μεταφορικά επισκεφθείτε το eshop μας στο ακόλουθο link:

https://www.expresspublishing.co.uk