"Τρόμαξε" την Πρέβεζα, αλλά κατάφερε να περάσει στη σχολή των ονείρων του. Σε ένα από τα πιο κρίσιμα μαθήματα Κατεύθυνσης, ο Βασίλης Ζήσης έχασε τις αισθήσεις του. Ποιο τμήμα θα "στεγάσει" τις φιλοδοξίες του >>> .

Ο Βασίλης Ζήσης είναι ο ένας εκ των δύο μαθητών που "τρόμαξαν" την Πρέβεζα κατά την διάρκεια των Πανελλήνιων Εξετάσεων, αφού λύγισαν και έχασαν τις αισθήσεις τους την ώρα που έγραφαν ένα από τα πιο κρίσιμα μαθήματα της Κατεύθυνσης τους.

Ωστόσο, αυτή του η ατυχία δεν στάθηκε εμπόδιο στο να τα καταφέρει και να περάσει στην σχολή της επιθυμίας του.

Σύμφωνα με το mypreveza.gr, πλέον ο Βασίλης Ζήσης εκτός από πρωταθλητής Ελλάδας στο beach volley είναι και φοιτητής στην σχολή Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στην Αθήνα, στην οποία κατάφερε να εισαχθεί από τους πρώτους.

Όλοι όσοι τον γνωρίζουν κάνουν λόγο για ένα ευγενικό και χαμογελαστό παιδί που ξέρει να κερδίζει τους στόχους που βάζει.

Υπενθυμίζεται ότι και άλλη μαθήτρια από την Πρέβεζα έχασε τις αισθήσεις της τον Ιούνιο, λίγο αφότου έλαβε τα θέματα σε πανελλαδικώς εξεταζόμενο μάθημα, μπροστά στα μάτια των συμμαθητών της. Η ίδια διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, ενώ μέσα σε λίγες ώρες συνήλθε από το υπερβολικό άγχος.