Τιμητική Διάκριση στο Europalso απένειμε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.) αναγνωρίζοντας τη σημαντική προσφορά του Συνδέσμου μας στον ελληνικό αθλητισμό.

Στα πλαίσια ειδικής εκδήλωσης που ήταν αφιερωμένη στους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες του 2015 και πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου, στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, τιμήθηκαν οι παρακάτω φορείς:

  • Europalso, πρόεδρος Γεώργιος Ζηκόπουλος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, πρόεδρος Αθανάσιος Πατούλης
  • Δήμος Ν. Ηρακλείου, δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος
  • MINOAN LINES, Διευθύνων σύμβουλος Αντώνιος Μανιαδάκης
  • ΣΚΑΪ, δημοσιογράφος Δημήτρης Πιτταράς

Τον Σύνδεσμό μας εκπροσώπησε, παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα εκ μέρους του Δ.Σ., η κα Ελένη Μεγαλοοικονόμου – Νάκου, Έφορος Εκδηλώσεων Europalso.

Κεντρική παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η αθλητική δημοσιογράφος, κα Ζέτα Θεοδωρακοπούλου και στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του αθλητισμού, του Τύπου, συλλογικών φορέων και της τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στα πλαίσια της συνεργασίας Europalso και Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, στο άμεσο μέλλον, προγραμματίζονται αγώνες ποδηλασίας (Sprint) ειδικά για τους μαθητές των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Europalso. Μετά τη λήξη των αγώνων, θα ακολουθήσει πανηγυρική εκδήλωση στο ΟΑΚΑ, με δώρα, κληρώσεις και άλλα events και happenings.