Οι Εκθέσεις του British Council είναι οι μεγαλύτερες εκθέσεις Βρετανικών Πανεπιστημίων παγκοσμίως αλλά και στην Ελλάδα. Αποτελούν μοναδική ευκαιρία για να γνωρίσετε πολλά και καταξιωμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Βρετανίας από κοντά και να μιλήσετε με τους εκπροσώπους τους.

Παράλληλα με τις συναντήσεις σας, θα έχετε την εξαιρετική ευκαιρία να παρακολουθήσετε σεμινάρια και παρουσιάσεις από τους εκπροσώπους των πανεπιστημίων, τους έμπειρους εκπαιδευτικούς συμβούλους μας και άλλους ειδικούς, που θα σας προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια για τη διαμόρφωση των επιλογών σας και πώς να τις πραγματοποιήσετε με επιτυχία.

Αν ενδιαφέρεστε για πτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα, ελάτε στην έκθεση και μάθετε τα πάντα για την περίπτωση σας κατευθείαν από τους ειδικούς.

Η Έκθεση των Βρετανικών Πανεπιστημίων θα πραγματοποιηθεί στην

Αθήνα

DIVANI CARAVEL Hotel

Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου 2

Σάββατο 12 & Κυριακή 13

Νοεμβρίου 2016

Ώρες λειτουργίας

1400 – 1900

Θεσσαλονίκη

ELECTRA PALACE Hotel

Πλατεία Αριστοτέλους

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Ώρες λειτουργίας

1400 – 1900

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Παρακαλείστε, για την ταχύτερη εξυπηρέτηση σας κατά την άφιξη σας στην έκθεση, να προεγγραφείτε στη σελίδα www.britishcouncil.gr

Για πρώτη φορά φέτος οι επισκέπτες της Έκθεσης μπορούν να διαμορφώσουν το προσωπικό τους πρόγραμμα, κατεβάζοντας την εφαρμογή Education UK Exhibitions του British Council δωρεάν, από το Apple App Store και Google Play.